Τον τελευταίο καιρό και με αφορμή τα προσεχή έργα για τη νέα Τούμπα, στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει ένα… σαφάρι με σκοπό να βρουν την έδρα που θα φιλοξενήσει τους «ασπρόμαυρους» για τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, όσα χρειαστεί δηλαδή για να ολοκληρωθεί το νέο project στη Θεσσαλονίκη που θα αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο.

Αν και το AEL FC Arena φάνηκε να αποτελεί τον βασικό υποψήφιο, στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη, «προκρίθηκε» και η λύση του γηπέδου των Σερρών, μιας και μιλάμε για μια κοντινή απόσταση με τη Θεσσαλονίκη αλλά και ένα μέρος που έχει έντονο το χρώμα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, σενάρια έχουν αρχίσει να υπάρχουν από χθες στην Τουρκία σχετικά με έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Γιάννη Μιχαηλίδη. Μάλιστα κάποιοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, μιλώντας για συμφωνία (!) των δύο πλευρών ενόψει Ιανουαρίου.

Παρόλα αυτά στον «δικέφαλο του βορρά» τονίζουν ότι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το όλο θέμα και στέκονται στο ότι ο νεαρός αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν από λίγες μέρες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*