Home / Άλλα Σπόρ / Ψήλωσε και… αγρίεψε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση Ρανγκέλ!

Ψήλωσε και… αγρίεψε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση Ρανγκέλ!

Ο πρώην κεντρικός του ΠΑΟΚ

Αθήνα
Σε σημαντική ενίσχυση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση τοτ Λούκας Ρανγκέλ, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το μπλοκ της ομάδας. Ο Ρανγκέλ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό αφού την περίοδο 2014-2015 πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Lucas Victor Rangel. Ο νεοαποκτηθείς διεθνής Βραζιλιάνος κεντρικός γεννήθηκε στις 29/10/1990 και έχει ύψος 2.08μ.

Η καριέρα του:
2015-2016 : UPCN (Αργεντινή)/Fuvnic Taubate (Bραζιλία)
2014-2015 : CAI Teruel (Ισπανία)/ΠAOK (Ελλάδα)
2013-2014 : UFJF (Βραζιλία)
2012-2013 : Sada Cruzeiro (Βραζιλία)
2010-2012 : Industrial Maua (Βραζιλία)
2008-2010 : COPM (Βραζιλία)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Τριφυλλιού, ο Ρανγκέλ τόνισε στο paovolleyball.gr:

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που συμφώνησα με έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και οι προσδοκίες μου για τη νέα σεζόν είναι οι καλύτερες.

Από τότε που αγωνιζόμουν στην Ελλάδα, θυμάμαι τους οπαδούς της ομάδας και το πάθος με το οποίο την στηρίζουν και επιθυμώ να συμβάλω ώστε να ζήσουμε μαζί πολύ ωραίες στιγμές, πολλές νίκες και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τoυς Μάκη Κανέλλο και Νάσο Σαμαντά για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*