Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ψάχνεται στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός, stand by ο Ουζουνίδης

Ψάχνεται στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός, stand by ο Ουζουνίδης

Περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό εξετάζει ο Ολυμπιακός. Δεδομένη η συμφωνία με Ουζουνίδη, αλλά στον «πάγο» λόγω αντιδράσεων. Σίγουρη η παρουσία του Ιμπαγάσα στο τεχνικό τιμ.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι οριστική και δεδομένη, όμως οι αντιδράσεις αρκετών οπαδών της ομάδας (κυρίως λόγω του… πράσινου παρελθόντος του) έχουν βάλει στον πάγο τη συγκεκριμένη λύση για την τεχνική ηγεσία.

Αν και όλα έδειχναν πως ακόμη και χθες βράδυ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η πρόσληψη του Έλληνα προπονητή, οι «ερυθρόλευκοι» φρέναραν τις εξελίξεις μετρώντας αντιδράσεις και έχοντας-εμφανώς-δεύτερες σκέψεις.

Πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να ψάχνονται στο εξωτερικό για μεγάλο όνομα προπονητή. Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο έχουν κάνει επαφές με διάφορους ατζέντηδες εξετάζοντας ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τεχνικών, ενώ κάποιες φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί έκαναν λόγο ακόμη και για πρόταση σε προπονητή με μεγάλο κασέ. Η επιλογή ξένου προπονητή ενέχει ρίσκο, αφού θα χρειαστεί χρόνος για να μάθει την ομάδα, συνεπώς το χαρτί του Ουζουνίδη δεν έχει «καεί» και μένει να φανεί αν τελικά θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία μαζί του παρά τις αντιδράσεις του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση, ο Πανιώνιος δεν έχει λόγο στην υπόθεση, μιας και στο συμβόλαιο του προπονητή υπάρχει ρήτρα (περίπου 150.000 ευρώ).

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στη μέσα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν έχει πολύ χρόνο διαθέσιμο. Την Κυριακή υπάρχει το δυνατό τεστ με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και τη Δευτέρα πρέπει να δηλωθεί η λίστα των παικτών για το Europa League και στόχος είναι μέχρι τότε να έχουν γίνει 3-4 μεταγραφές αλλά και να δρομολογηθούν οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

Τα δεδομένα είναι δύο: ο Βίκτορ αποτελεί παρελθόν και χθες ενημερώθηκε σχετικά από τον Γιάννη Βρέντζο (προτού παραιτηθεί από τη θέση του), ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που ήταν χθες στου Ρέντη, θα έχει ρόλο στο τεχνικό τιμ.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*