Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Χωρίς τους βασικούς και (ξανά) Φορτούνη

Χωρίς τους βασικούς και (ξανά) Φορτούνη

Ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την ρεβάνς Κυπέλλου με τα Χανιά όσους έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός πάλι ο Φορτούνης, έξω Κολοβός-Φινμπόγκασον, μέσα ο Τζανδάρης.

Εκτεταμένο rotation, όπως του δίνει την πολυτέλεια να κάνει το 4-1 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη, θα κάνει ο Μάρκο Σίλβα στον αυριανό επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων στο «Γ. Καραϊσκάκη» (19:30).
Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής όλους όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό. Πέραν αυτών άφησε και πάλι εκτός 18άδας τον Κώστα Φορτούνη, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν πήρε μαζί του τον Δημήτρη Κολοβό, ενώ πήρε τον υπό παραχώρηση Φάνη Τζανδάρη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουχαλάκης και Φινμπόγκασον (με τον Ισλανδό να εξακολουθεί να δηλώνει τραυματίας και αυτό να ερμηνεύεται ως τάση φυγής). Στην αποστολή επιστρέφουν από τραυματισμό ο Αλμπέρτο Μποτία και από την άδεια που είχε λόγω προβλήματος υγείας του παιδιού του ο Νταβίντ Φουστέρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μποτία, Βούρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ομάρ, Φουστέρ, Ερνάνι, Κασάμι, Μανιάτης, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τζανδάρης, Ζντιέλαρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*