Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / Χούμελς: «Η Αγγλία δεν μπορούσε να μου προσφέρει ολόκληρο το πακέτο»

Χούμελς: «Η Αγγλία δεν μπορούσε να μου προσφέρει ολόκληρο το πακέτο»

Τους λόγους που απέρριψε τις ομάδες από την Αγγλία, αποκάλυψε ο νέος κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ματς Χούμελς.

Καμία ομάδα από την Αγγλία δεν μπορούσε να του προσφέρει «ολόκληρο το πακέτο», όπως δήλωσε ο Ματς Χούμελς, όσον αφορά την απόφασή του να αφήσει τη Ντόρτμουντ για τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο 27χρονος αμυντικός είχε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους, όμως ο ίδιος αποφάσισε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπάγερν τον Μάιο.

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να αγωνίζεται είτε στην Αγγλία, είτε στην Ισπανία. Καμία ομάδα από την Αγγλία, όμως, δεν μπορούσε να μου προσφέρει ολόκληρο το πακέτο», ήταν τα λόγια του Χούμελς, που συμπλήρωσε πως:

«Για μένα, το ολοκληρωμένο πακέτο είναι να πάω σε μία ομάδα που πάντα ήθελα να αγωνιστώ, η οποία θα έχει σωστή οργάνωση και, φυσικά, θα μπορεί να μου προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μία ομάδα από την Αγγλία που με ήθελε, δεν μπορούσε να μου προσφέρει το τελευταίο και νομίζω όλοι μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι αυτή.»

Ο πρώην αρχηγός της Ντόρτμουντ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Άρσεναλ, αλλά και των ομάδων από την Ισπανία. «Δεν ξέρω γιατί έχει βγει προς τα έξω ότι με ήθελε η Άρσεναλ. Δεν υπήρχε ούτε πρόταση, ούτε επικοινωνία. Με τις ομάδες από την Ισπανία είχαμε μιλήσει, αλλά δεν είχε γίνει επίσημη πρόταση και, έτσι, πήρα την απόφαση να έρθω στην Μπάγερν», δήλωσε ο Χούμελς.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*