Home / Ποδόσφαιρο / Χάνει τον προκριματικό αγώνα της χώρας του λόγω… σχολικών εξετάσεων!

Χάνει τον προκριματικό αγώνα της χώρας του λόγω… σχολικών εξετάσεων!

Μάθε νέος γράμματα, να ’χεις καλά γεράματα λέει η παροιμία και υπό το πρίσμα αυτό, ο Ραμαντάν Σόμχι δεν παραμελεί τη μόρφωσή του. Θα πρέπει όμως, να κάνει μια μεγάλη θυσία…

Τι και αν στα 18 του είναι ήδη βασικός στην Αλ Αχλί;

Τι και αν είναι ήδη διεθνής με την εθνική Αιγύπτου και είναι μάλιστα ο δεύτερος νεαρότερος που έχει ντεμπουτάρει ποτέ με αυτή;

Τι και αν το μέλλον του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα διαγράφεται λαμπρό;

Οι εξετάσεις είναι εξετάσεις και λόγω αυτών, ο Ραμαντάν Σόμπχι θα «αναγκαστεί» να χάσει το επόμενο ματς της πατρίδας του.

Ο 18χρονος ταλαντούχος εξτρέμ, θα λείψει λοιπόν από το προσεχές προκριματικό παιχνίδι κόντρα Τανζανία (4/6), καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στην Αίγυπτο για να δώσει τις σχολικές του εξετάσεις.

«Ο Ραμαντάν δεν θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι, καθώς θα πρέπει να μείνει στην Αίγυπτο λόγω των σχολικών του εξετάσεων. Η είδηση αυτή, είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς, καθώς πρόκειται για έναν σημαντικότατο παίκτη. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και πίστη πως μπορούμε να πάρουμε μια ακόμα νίκη», είπε στο «BBC» ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ιχάν Λέχτα.

Η ομάδα του άλλοτε προπονητή του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, βρίσκεται στην 1η θέση του 7ου ομίλου, έχοντας αποσπαστεί 5 βαθμούς από τη 2η Νιγηρία και 6 από την 3η Τανζανία, στην έδρα της οποίας θα φιλοξενηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*