Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Φουλ της τακτικής και ο Βλάνταν αποφασίζει…

Φουλ της τακτικής και ο Βλάνταν αποφασίζει…

Αφιερωμένη στην τακτική ήταν η κυριακάτικη προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία ενόψει της ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ. Οι σκέψεις του Ίβιτς για την ενδεκάδα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και στο κομμάτι της ανάπτυξης μέσα από διάφορες ασκήσεις».

Το σίγουρο είναι πως ο Σέρβος προπονητής θα κατασταλάξει μετά από την αποψινή και αυριανή προπόνηση στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στη ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Πολλές αλλαγές δεν αναμένονται, ούτε σημαντικές εκπλήξεις σε πρόσωπα, καθώς η τακτική του Άμστερνταμ ήταν πετυχημένη. Αν κάτι διαφοροποιηθεί είναι ο προσανατολισμός της ομάδας στην επίθεση και στην κατοχή της μπάλας.

Στα ευχάριστα για τον Ίβιτς είναι ότι για άλλη μια ημέρα το ιατρικό δελτίο παρέμεινε καθαρό, με τον μοναδικό που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, να είναι ο Βαρέλα , ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό που είχε με την Στεάουα, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι δηλωμένος στην λίστα του Δικεφάλου για τα παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ.

Το επόμενο ραντεβού της ομάδας είναι για την Δευτέρα στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*