Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φουλ για Λαΐφη η ΑΕΚ!

Φουλ για Λαΐφη η ΑΕΚ!

Πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, με τον Γκόικο Κατσάρ πλέον να έπεται. Ραντεβού με Τζούριτς ο Μιλοβάνοβιτς. Προβάδισμα ο Σις για αριστερό μπακ.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Γκόικο Κατσάρ ήταν προ των πυλών της ΑΕΚ, τα δεδομένα άλλαξαν. Πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», η «Ένωση» ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Ανόρθωση για τον 23χρονο Κύπριο διεθνή. Στο συμβόλαιό του φέρεται να υπάρχει ρήτρα 600.000 ευρώ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως θεωρούν ότι μπορούν να κλείσουν τη μεταγραφή με λιγότερα χρήματα προσφέροντας έμψυχα ανταλλάγματα.

Η λύση του Κάτσαρ δεν έχει «καεί», ωστόσο ο Λαΐφης είναι σε καλύτερη ηλικία και θεωρείται πως μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες θέσεις από τον 29χρονο Σέρβο.

Από εκεί κι έπειτα, ο Μίλαν Τζούριτς παραμένει ο διακαής πόθος για την κορυφή της επίθεσης. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα έχει συνάντηση στη Σερβία ή τη Βοσνία με τον 26χρονο φορ για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να γίνει η μεταγραφή. Στην Ιταλία γράφεται πως η Τσεζένα αξιώνει 3 εκατ. ευρώ για πώλησή του, ωστόσο στην ΑΕΚ εκτιμούν πως μπορεί να έρθει ακόμη και δανεικός με οψιόν αγοράς. Εναλλακτική επιλογή αποτελεί ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ, που είναι ελεύθερος από την Κράσνονταρ.

Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, ο 26χρονος Σενεγαλέζος Σαλιού Σις της Βαλανσιέν (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017) έχει περάσει σε πρώτη θέση, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο Εμανουέλ Ινσούα της Ουντινέζε και ο Εχσάν Χατζσάφι της FSV Φρανκφούρτης.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*