Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φουλάρει για Πιάτι, Λισάντρο Λόπες ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για Πιάτι, Λισάντρο Λόπες ο Ολυμπιακός

Εβδομάδα εξελίξεων θεωρείται αυτή που ξεκινάει όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Μετά το «ναι» των Πιάτι & Λισάντρο Λοπες οι Πειραιώτες εντείνουν τις επαφές με Βαλένθια & Μπενφίκα.

Από τη στιγμή που ο Πάμπλο Πιάτι και ο Λισάντρο Λόπες παρουσιάζονται θετικοί να συνεχίσουν την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, οι ιθύνοντες του συλλόγου σκοπεύουν να προχωρήσουν τις συζητήσεις με τη Βαλένθια και την Μπενφίκα, αντίστοιχα.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», οι Πειραιώτες αναμένεται να εντείνουν τις επαφές με τις δύο ομάδες, προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορούν όντως να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

Η Βαλένθια έχει βρει τον διάδοχο του Πιάτι στο πρόσωπο του Σέρβου Κόστιτς της Στουτγκάρδης, τον οποίο αναμένεται να πάρει έναντι 15 εκατ. ευρώ. Μέρος αυτών των χρημάτων θέλει να τα βγάλει από την αποχώρηση του Αργεντινού εξτρέμ, βάζοντας ένα ποσό στα ταμεία της και γλιτώνοντας μέρος του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Γκουστάβο Γκόνι, στη SportDay: «Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα προοπτική για τον Πάμπλο το να έρθει στον Ολυμπιακό, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις στα χρήματα».

Όσον αφορά τώρα τον Λισάντρο Λόπες, τα πράγματα είναι δύσκολα μετά την αποκάλυψη του ενδιαφέροντος και της Φιορεντίνα για τον Αργεντινό στόπερ που γνωρίζει πολύ καλά και αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*