Home / Βόλεϊ / Την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής βόλεϊ ανδρών

Την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής βόλεϊ ανδρών

Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Αθήνα
Σηκώνουν τα… μανίκια οι διεθνείς για να πιάσουν δουλειά ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, ένα μήνα μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους στο World League 2016. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, Ουκρανία και Μολδαβία σε δύο τουρνουά, που θα διεξαχθούν 16-18 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη και 22-25 Σεπτεμβρίου στην Αμβέρσα.

Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει μία ημέρα αργότερα, στην Ορεστιάδα.

Η Εθνική θα παίξει στο κλειστό της ακριτικής πόλης τους πρώτους φιλικούς αγώνες της, καθώς το τριήμερο 19-21 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Λετονία, ενώ από τις 22 Αυγούστου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», με την Εθνική να αναχωρεί στις 7 Σεπτεμβρίου για την Τουρκία και τη Σμύρνη, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με την ομάδα της γειτονικής χώρας και τις Σουηδία, Ισπανία το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου.

Η επιστροφή από την Τουρκία είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου, με την Εθνική να εδρεύει πια στην Κοζάνη, όπου στο κλειστό της Λευκόβρυσης θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στις κλήσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Δρίκος, συμπεριέλαβε τους:

Πασαδόροι:
Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής

Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης

Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνι

Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*