Home / Ομάδες / Τζόρνταν Λάρσον: Το μήλο που έπεσε κάτω από την μηλιά

Τζόρνταν Λάρσον: Το μήλο που έπεσε κάτω από την μηλιά

Όταν μπαμπάς σου είναι ο Χένρικ Λάρσον των 471 γκολ και “νονός” σου ο Μάικλ Τζόρνταν, τότε έχεις πιθανότητες να γίνεις παικταράς (VIDEOS).

Ο Χένρικ Λάρσον υπήρξε ένας από τους καλύτερους κυνηγούς της δεκαετίας του 1990 και του 2000, μετρώντας σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο 874 συμμετοχές με 471 γκολ. Από το 2010 και μετά ο Σουηδός ξεκίνησε δειλά-δειλά τα πρώτα του προπονητικά βήματα για να φτάσει το 2015 στην Χέλσινμποργκ.

Εκεί βρήκε τον γιο του Τζόρνταν (του έδωσε το όνομα του γνωστού Αμερικανού μπασκετμπολίστα ως μεγάλος φαν του) που όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς παρακάτω, έχει σκοπό να μετατρέψει σε μηχανή των γκολ.

Η… εκπαίδευση του Τζόρνταν, βέβαια, ξεκίνησε από την εποχή που ο Λάρσον αγωνιζόταν ακόμα στην Μπαρτσελόνα. Στα δυο χρόνια που παρέμεινε στην Ισπανία, έγραψε τον γιο του στην Masia και ο μικρός πήρε την καλύτερη εκπαίδευση.

Στα 18 προς 19 του χρόνια πλέον, ο Τζόρνταν Λάρσον είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός και σπουδαίο ταλέντο. Τελειώνει φάσεις, δημιουργεί δικά του γκολ και σκοράρει από στημένες μπάλες. Με λίγα λόγια copy paste ο μπαμπάς του.

Φέτος μετρά 13 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ, δείχνοντας πως το μέλλον βρίσκεται μπροστά του. Ήδη ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία τον παρακολουθούν και όπως φαίνεται η μεταγραφή δεν θα αργήσει να έρθει. Μέχρι τότε δείτε σε βίντεο τα κατορθώματα του.

Οι αριθμοί του Τζόρνταν Λάρσον φέτος

Πρωτάθλημα

Γκέφλε – Χέλσινμποργκ 1-1

Χέλσινμποργκ – Σόλνα 2-1 (δυο γκολ)

Χέλσινμποργκ – Μάλμε 2-1

Κύπελλο

Λούντεν – Χέλσινμποργκ 1-8 (δυο γκολ)

Χέλσινμποργκ – Γκάις 3-1

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*