Home / Tennis / Τζόκοβιτς – Τιμ στον ημιτελικό, προκρίθηκαν Μπέρτενς και Γουίλιαμς

Τζόκοβιτς – Τιμ στον ημιτελικό, προκρίθηκαν Μπέρτενς και Γουίλιαμς

Στο Ρολάν Γκαρός

Αθήνα
Στους ημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και «κυνηγάει» τον μοναδικό τίτλο που του λείπει από τα τέσσερα τουρνουά γκραν σλαμ, αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ.

Ο «Νόλε», ο οποίος έφτασε στον τελικό του φημισμένου τουρνουά του Παρισιού το 2012, το 2014 και το 2015, χωρίς να κατακτήσει το τρόπαιο, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (6-3, 7-5, 6-3) και παράλληλα το «εισιτήριο» για τους «4».

Αντίπαλος του ο Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους ημιτελικούς ενός τουρνουά γκραν σλαμ. Ο τενίστας από την Αυστρία νίκησε τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ρολάν Γκαρός, με 3-1 σετ (4-6, 7-6(7), 6-4, 6-1) και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού συνθέτουν ο Ελβετός Σταν Βαβρίνκα και ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ.

Προκρίθηκαν Μπέρτενς και Γουίλιαμς

Η Κίκι Μπέρτενς προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός. Η 24χρονη τενίστρια από την Ολλανδία νίκησε 7-5, 6-2 την Τιμέα Μπατσίνσκι από την Ελβετία (Νο 8 στο κυρίως ταμπλό) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4».

Εκεί η Μπέρτενς έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σερένα Γουίλιαμς, η οποία είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και στο κυρίως ταμπλό.

Υπενθυμίζεται ότι στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ισπανίδα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και η Σαμάνθα Στόσουρ από την Αυστραλία.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*