Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τετραήμερο ρεπό από τον Πογιέτ, σε νέα γραφεία η ΑΕΚ

Τετραήμερο ρεπό από τον Πογιέτ, σε νέα γραφεία η ΑΕΚ

Προσπάθεια αποφόρτωσης

Aθήνα
Τετραήμερο ρεπό έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στους παίκτες, μαζί όμως με μια συγκεκριμένη οδηγία: να ηρεμήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι το «κανονικό» πρωτάθλημα για την ΑΕΚ ξεκινά τον Μάιο, με τη διαδικαδία των play off. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκουραστούν από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, ενώ θα επιστρέψουν τη Δευτέρα για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Καλλονή (3/4).

Ο Ουρουγουανός διαπίστωσε με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο, ότι οι παίκτες του παρουσιάζουν εμφανέστατα σημάδια κορεσμού.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό απλώς επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, ότι οι παίκτες «ζούσαν» για την κατάκτηση του κυπέλλου και μετά την απόφαση ματαίωσης, πέταξαν λευκή πετσέτα, λησμονώντας ότι ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος είναι η πρωτιά στα play off.

Οι προσπάθειες του Πογέτ να τους «αφυπνίσει» δεν είχαν αποτέλεσμα και, παρότι στο διάστημα αυτό καταγράφηκε η νίκη επί του Παναθηναϊκού, η εικόνα της ομάδας επιδεινωνόταν αγώνα με τον αγώνα.

Στα νέα γραφεία από Δευτέρα…

Σ’ ένα μεγαλοπρεπές κτήριο, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την κεντρική είσοδο του Ολυμπιακού Σταδίου, μετακομίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ από την προσεχή Δευτέρα.

Το εντυπωσιακό μαύρο πενταόροφο με το επιβλητικό έμβλημα στην πρόσοψη βρίσκεται στην διεύθυνση Πάτμου και Ολύμπου (παράπλευρος της Σπύρου Λούη).

Η ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι το τηλεφωνικό κέντρο στα γραφεία της στο ΟΑΚΑ θα λειτουργεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς στη συνέχεια αρχίζει η διαδικασία μετακόμισης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*