Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρης / Τελευταία ευκαιρία για Αρη!

Τελευταία ευκαιρία για Αρη!

Το τελευταίο του… χαρτί ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί φέτος στην Football League έπαιξε ο Άρης, καθώς εκδικάστηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του. Πού στηρίζονται οι «κίτρινοι».

Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Άρη με την οποία ζητάει να συμπληρωθούν τα κενά που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, ενώ πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ των «κιτρινόμαυρων» κατέθεσαν ο Παναργειακός και η Κηφισιά, ως επίσης δευτεραθλητές της Γ’ εθνικής. Η Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν παρέστη, αλλά σε περίπτωση δικαίωσης, θα συμμετέχει κι αυτή στα μπαράζ, αφού οι υποψήφιοι είναι τέσσερις και οι κενές θέσεις δύο.

«Η αυξομείωση ομάδων ισχύει από την μεθεπόμενη περίοδο. Στις 10 Ιουνίου η ΕΠΟ γνωρίζοντας το έγγραφο της Νίκης Βόλου για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της football league είπε πως αυτό θα διεξαχθεί με 20 ομάδες. Η αλλαγή στον ΚΑΠ που προβλέπει να μην συμπληρώνονται τα κενά ήταν με βούληση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι για την τρέχουσα», υποστήριξε ο δικηγόρος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος έδωσε και μία άλλη διάσταση στο θέμα: «Η απόφαση της Football League είναι ακυρωτέα γιατί οδηγεί και σε αύξηση των ομάδων της Γ’ εθνικής η συμμετοχή της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ».

Ο δικηγόρος του Αρη επικαλέστηκε και γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ για το θέμα λέγοντας ότι «έχει την υπογραφή του κυρίου Γκιρτζίκη και του νομικού της ομοσπονδίας Βασίλη Σαράκη και αναφέρει ότι η διάταξη του ΚΑΠ για μη συμπλήρωση των κενών δεν δύναται να ισχύσει από την περίοδο 2015-16 αλλά από τη σεζόν 2016-17».

πηγή sport-fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*