Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τελειώνει με Κονέ, επιμένει με Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

Τελειώνει με Κονέ, επιμένει με Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

Το συντομότερο δυνατό θέλουν να τελειώνουν με τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό που θέλουν να κλείσει άμεσα το θέμα του Κονέ. Επιμένουν για Ιμπάρμπο οι «πράσινοι».

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέστρεψε στην Αθήνα, με τα μεταγραφικά να είναι σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να θέλουν να κλείνουν όσο των δυνατών γρηγορότερα τις εκκρεμότητες που «τρέχουν».

Προτεραιότητα είναι να τελειώσει το συντομότερο το θέμα του Κονέ, με τους «πράσινους» να θέλουν να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Εκείνο που προσπαθούν στον Παναθηναϊκό είναι να πείσουν την Ουντινέζε να αφήσει τον παίκτη δανεικό έστω για ένα χρόνο, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ως βασικός. Το σημαντικό πάντως είναι να αποφασίσει η Ουντινέζε να καλύψει το μισό συμβόλαιο του παίκτη, αφού οι 800.000 ευρώ που παίρνει, είναι απαγορευτικές για το «τριφύλλι».

Στον Παναθηναϊκό επιμένουν πάντως και για τον Ιμπάρμπο, αφού ανοίγει νέος κύκλος επαφών με την Κάλιαρι, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ντυθεί ο παίκτης στα «πράσινα». Σκοπός του «τριφυλλιού» είναι να μπορέσει να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σιμάο, μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε γίνει επίσημη κρούση, αλλά δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί μελλοντικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Το θέμα πάντως είναι, ότι ο Σιμάο πιάνει θέση ξένου, κάτι που δυσκολεύει την περίπτωση του.

Τώρα, όσον αφορά τον κεντρικό χαφ, οι «πράσινοι» έχουν κάνει επαφές με Λασέν και Σισοκό, αλλά και με τους δύο δεν υπάρχει εξέλιξη, αφού ο Ζιλμπέρτο κοιτάει ακόμα μια περίπτωση.

Ο Λασέν θέλει Παναθηναϊκό, ακόμα και με πιο λίγα χρήματα από εκείνα που έπαιρνε στη Χετάφε, ενώ ο Σισοκό είναι σε στάση αναμονής και περιμένει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με το «τριφύλλι».

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*