Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα εισιτήρια για το φιλικό του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ

Τα εισιτήρια για το φιλικό του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ

Το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΚ την ίδια μέρα στις 19.00. Από 5-7 ευρώ οι τιμές.

Οδηγίες σχετικά με τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Παρασκευή στο Αγρίνιο έδωσε ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια», σε ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν πως η προπώληση θα ξεκινήσει από τις 11.00 την ημέρα του αγώνα και πως οι τιμές θα είναι 5 και 7 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παναιτωλικού την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 (ώρα 19.00), θα αρχίσει στις 11.00 το πρωί και θα διαρκέσει έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 7 ευρώ

Μικρή κερκίδα: Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 5 ευρώ
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 7 ευρώ

Πέταλο: Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ

Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για δωρεάν είσοδο των κατόχων τους.

Επισημαίνεται ότι το εισιτήριο είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ. Απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας τόσο για την αγορά του εισιτηρίου, όσο για την είσοδο στο γήπεδο».

Τα διαρκείας:
«Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2015-2016 και αλλαγής θέσης για όσους ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας. Για το λόγο αυτό τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά αύριο Τετάρτη 2/9 και μεθαύριο Πέμπτη 3/9, από τις 10.00 έως τις 13.00»

Η μπουτίκ:
«Την Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ, η μπουτίκ του Παναιτωλικού στο γήπεδο θα είναι ανοικτή.
Κάνετε δώρο στους φίλους και τον εαυτό σας τη νέα φανέλα της ομάδας μας ή διαλέξτε ανάμεσα στα επίσημα προϊόντα του Παναιτωλικού που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη μπουτίκ».

πηγή sport-fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*