Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τα γκολ της 23ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 23ης αγωνιστικής

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους αγώνες της 23ης αγωνιστική της Super League.

Τρία παιχνίδια το Σάββατο. Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε με 1-0 την Καλλονή. Το μεσημέρι Αστέρας και ΠΑΣ έμειναν στο 0-0, ενώ το ματς του Ηρακλή με την ΑΕΚ έληξε επίσης ισόπαλο. Την Κυριακή το μεσημέρι ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τον Ατρόμητο.

Το απόγευμα η Ξάνθη κέρδισε με 1-0 τον Πανθρακικό στο “Thrakico”, ενώ ο Παναιτωλικός με δέκα τσίμπησε βαθμό από τον Πλατανιά. Τέλος το βράδυ ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμό στην Λεωφόρο στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό.

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 1-1

Αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 51′ και βρισκόταν πίσω στο σκορ με το γκολ του Γουνδουλάκη (7′), ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Μαρκόβσκι (87′) και πήρε βαθμό στα Περιβόλια. Σούπερ ο Κυριακίδης, λάθη από Κουκουλάκη.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ όμως ο “δικέφαλος” έδειξε χαρακτήρα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Τούντορ.

Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0

Ένα λάθος του Αθανασιάδης και η μυθική εμφάνιση του Ζαρόπουλου είχαν ως αποτέλεσμα η Ξάνθη να κερδίσει με 1-0 τον Πανθρακικό στο “Thrakico”. Σωρεία ευκαιριών για τους “κροκόδειλους”.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, ο Ολυμπιακός έπαιξε ωραία μπάλα κατά διαστήματα, συνδύασε το θέαμα με την ουσία και επικράτησε με σκορ 4-0 του Ατρόμητου. Ανίκητος το πρώτο ημίχρονο ο Ρομπέρτο.

Λεβαδειακός – Καλλονή 1-0

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 την Καλλονή με εκτέλεση πέναλτι του Μάντζιου στο 72′. Ξανά στις νίκες οι Βοιωτοί έπειτα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Άξιζε να επικρατήσει η ομάδα της Λέσβου.

Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ο Αστέρας δεν μπορούσε να σκοράρει, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πίστεψε στη νίκη και φυσιολογικά οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Ο Αστέρας χωρίς γκολ για τρία ματς, ο ΠΑΣ για τέσσερα.

Ηρακλής – ΑΕΚ 1-1

Ηρακλής και ΑΕΚ χόρεψαν στη βροχή σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, παράπονα και δυνατές μονομαχίες. Το τελικό 1-1 μοιάζει δίκαιο σκορ. Πρώτο γκολ για τον Πέκχαρτ.

Πηγή:Sport24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*