Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τέσσερις σε πρώτο πλάνο για την επίθεση του Ολυμπιακού

Τέσσερις σε πρώτο πλάνο για την επίθεση του Ολυμπιακού

Μία δυνατή προσθήκη πριν από τους αγώνες με τη Χάποελ επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός, που ενδιαφέρεται για τέσσερις παίκτες για την ενίσχυση της επίθεσής του!

Προσπάθεια να αποκτηθεί ένας επιθετικός πριν από τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League καταβάλουν στον Ολυμπιακό.

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον Βίκτορ, από τη στιγμή που είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Πουλίδο στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς.

Από χθες το μεσημέρι όπως είχαμε αναφέρει εδώ στο sportfm.gr έχει έρθει στην επιφάνεια το όνομα του Μπερτράν Τραορέ. Είναι μία περίπτωση που εξιτάρει τη διοίκηση του συλλόγου, καθώς πρόκειται για 20χρονο ποδοσφαιριστή, ανήκει στην Τσέλσι και πέρσι στη Φίτεσε ως δανεικός κατάφερε να πετύχει 17 γκολ σε 48 ματς στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Οι Λονδρέζοι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον νεαρό άσο από την Μπουρκίνα Φάσο με τη μορφή δανεισμού, ώστε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και να επιστρέψει ακόμα καλύτερος.

Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα εμφανίζεται αδιάλλακτη όσον αφορά την υπόθεση του Τζορντάν Αγιού, τονίζοντας ότι θα μείνει στο ρόστερ μαζί με τον Αμάβι που φέρεται να θέλει η Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες από τη Γαλλία και την Ιταλία αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε επαφή με Παρί Σεν Ζερμέν και Ρόμα για τις περιπτώσεις του Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ και του Χουάν Ιτούρμπε, αντίστοιχα.

Είναι γνωστό ότι οι Ρωμαίοι επιχειρούν να δώσουν τον Ουρουγουανό αντί να δώσουν ένα σεβαστό ποσό στον Ολυμπιακό για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μανωλά σε σύλλογο της Αγγλίας (Τσέλσι ή Σίτι), η οποία θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*