Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σύσκεψη με τους οπαδούς ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

Σύσκεψη με τους οπαδούς ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

Σύσκεψη με τους οργανωμένους οπαδούς και αυτή και την επόμενη βδομάδα θα πραγματοποιήσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο «τριφύλλι» θέλουν όλα να κυλήσουν ομαλά και δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό και αυτό θα ζητήσουν από τους οργανωμένους, στους οποίους θα ζητήσουν να διαφυλάξουν την ομαλότητα στο παιχνίδι με τον αιώνιο αντίπαλο.

Επιπλέον, την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με τους «πράσινους» να ζητούν να μην υπάρχουν τυχόν προκλήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια για το ντέρμπι, αυτά θα βγουν μέχρι την Πέμπτη και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Τα εξιτήρια που θα τεθούν σε διάθεση δεν θα είναι περισσότερα από 7.000 και αναμένεται να φύγουν σε λίγες ώρες. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη.

Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει πάντως το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Η προετοιμασία για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκινάει σήμερα, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει προβλήματα πλην του Εμποκού, ο οποίος υπολογίζεται για το ματς με τον «Γηραιό», παρόλο που μπορεί να μην προπονηθεί σήμερα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κουρμπέλης έπεισε ως στόπερ κόντρα στην Βέροια και δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι σε αυτή τη θέση και στο ματς του Σαββάτου που θα είναι και πάλι τιμωρημένος ο Μολέδο. Μαζί του λογικά θα είναι ο Κουτρουμπής ο οποίος έχει συνέλθει από την ίωση και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τότε θα δούμε εκεί τον Ευαγγέλου.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι στο «τριφύλλι». Το άλλο το τρέχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έχει συνέλθει από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και σηκώνει εκ νέου μανίκια για τα θέματα που «καίνε». Σήμερα αναμένεται να γίνει το ραντεβού με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει ο τελευταίος στην ομάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι το κλίμα είναι καλό και ο Ρότσα θα δεχθεί να συνεχίσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*