Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σφαιρόπουλος: «Πάντα διεκδικητής της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός»

Σφαιρόπουλος: «Πάντα διεκδικητής της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα παραμείνει διεκδικητής της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τι είπε για τους παίκτες που θέλει στην ομάδα.

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι στην κορυφογραμμή της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε συνέντευξή του στον «Γαύρο».

Ο προπονητής των πρωταθλητών αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει για τη γραμμή των ψηλών και των γκαρντ.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για:

-το στόχο της Ευρωλίγκας: «Η Ευρωλίγκα είναι στόχος, όχι απωθημένο. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ και το να βγεις πρώτος σε αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση και τιμή. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά. Δεν είναι εύκολο να διεκδικείς πάντα την Ευρωλίγκα, αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομάδα που θα διεκδικεί πάντα την Ευρωλίγκα. Έχει όλα τα εχέγγυα για να το κάνει».

-τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Κακώς γράφονται ονόματα γιατί εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει κινήσεις. Τώρα συλλέγουμε προτάσεις από τους μάνατζερ των παικτών, ακόμη δεν έχουμε κάνει το κοσκίνισμα για να βγουν ποιες θα είναι οι επιλογές. Κι αφού γίνει αυτό, θα τους μελετήσουμε, θα ψάξουμε το χαρακτήρα τους, τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά και αφού γίνουν όλα αυτά θα αρχίσουμε διαπραγματεύσεις. Ό,τι ονόματα γράφονται τώρα μπορώ να πω ότι δεν ισχύουν. Μπορεί στο τέλος να πάρουμε ένα από αυτά που γράφονται, αλλά τώρα δεν είμαστε στη φάση του σχεδιασμού, αλλά στη συλλογή προσφορών για παίκτες».

-την απόκτηση ψηλού στη θέση του Χάντερ: «Την αθλητικότητα σε αυτή τη θέση την έχουμε με τον Γιανγκ. Πιστεύω πως πρέπει να βρούμε έναν παίκτη να μας βοηθήσει συμπληρώνοντας τον Γιανγκ. Αυτό που δεν έχει ο Γιανγκ, να το δίνει ο άλλος παίκτης».

-την απόκτηση γκαρντ: «Έχοντας τον Μάντζαρη και τον Χάκετ, πιστεύω πως χρειαζόμαστε έναν περιφερειακό ακόμη, που θα μπορεί να ενισχύσει και τον Σπανούλη, αλλά και την ομάδα σε θέματα περιφερειακού παιχνιδιού».

-το αν έχει ελεύθερο χρόνο: «Ασχολούμαι με την ομάδα όλη τη μέρα κι όσο ελεύθερο χρόνο έχω τον αφιερώνω στην οικογένειά μου. Έχω φίλους, αλλά δεν προλαβαίνω να τους δω, άρα δεν έχω φίλους. Πολλές φορές δεν προλαβαίνω να τους πάρω ένα τηλέφωνο και τους ζητώ συγγνώμη, αλλά ελπίζω να με κατανοούν. Όταν έχεις να ανταπεξέλθεις σε τόσο υψηλές απαιτήσεις, δεν έχεις χρόνο να ξοδεύεις. Μακάρι να είχε η μέρα 30 ώρες».

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*