Home / Ομάδες / “Συμφωνία Γιουνάιτεντ-Πογκμπά με τριπλασιασμό αποδοχών”

“Συμφωνία Γιουνάιτεντ-Πογκμπά με τριπλασιασμό αποδοχών”

Σε συμφωνία με τον Πολ Ποκγμπά για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και απολαβές πολλών εκατομμυρίων ευρώ ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με Ιταλούς ρεπόρτερ. Διαβάστε πόσα προσφέρουν οι Άγγλοι στη Γιουβέντους.

Νέα στέγη αναμένεται να έχει ο Πολ Πογκμπά μετά το Euro. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με τον μάνατζερ του Γάλλου σταρ, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου ο πελάτης του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Τουλάχιστον έτσι μεταδίδουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, Tancredi Palmeri και Gianluca Di Marzio. Η ομάδα του Μουρίνιο εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο κυνήγι του Πογκμπά όμως πλέον έβαλε μπροστά το σχέδιο υλοποίησης της μεταγραφής που θα ταράξει τα νερά του ποδοσφαίρου.

 

Κι αυτό γιατί αναμένεται να αποτελέσει τη μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην ιστορία του αθλήματος, ξεπερνώντας αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Γιουνάιτεντ λοιπόν προσφέρει 120.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για τις υπηρεσίες του παίκτη, ενώ άλλα 25.000.000 ευρώ θα πάρει ο Ραϊόλα σαν μπόνους εάν κλείσει τη μεταγραφή, ανεβάζοντας το ποσό στα 145.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, στον Πογκμπά προσέφεραν πενταετές συμβόλαιο με απολαβές 13.000.000 ευρώ το χρόνο, τα τριπλάσια περίπου χρήματα από αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή στη Γιουβέντους! Εάν κάνουμε τον πολλαπλασιασμό, τότε στα πέντε χρόνια του συμβολαίου του ο 23χρονος χαφ θα εισπράξει συνολικά 65.000.000 ευρώ.  Μην ξεχνάμε ότι ο Ραϊόλα είναι μάνατζερ και του Ζλάταν, τον οποίο έφερε πριν λίγες ημέρες στο “Όλντ Τράφορντ”.

Ότι είναι να γίνει φυσικά θα γίνει μετά τη λήξη του Euro, αφού η Γαλλία βρίσκεται στα ημιτελικά και διεκδικεί την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης. Μετά τους Ιμπραχίμοβιτς, Μιχιταριάν και Μπεϊλί, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της τέταρτης φετινής μεταγραφής. Και όλα αυτά χωρίς η ομάδα του Μουρίνιο να συμμετέχει στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*