Home / Μπάσκετ / NBA / Συγκλονίζει με το κλάμα του ο Τζέι Αρ Σμιθ (video)

Συγκλονίζει με το κλάμα του ο Τζέι Αρ Σμιθ (video)

Τον είπαν κακό, τον είπαν τρελό, αλλά ο Τζέι Αρ Σμιθ αποδείχτηκε άνθρωπος με ευαισθησίες. Δείτε τη συγκλονιστική ομιλία του για τους γονείς του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Καβαλίερς.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ κουβαλά εδώ και χρόνια τη ρετσινιά του τρελού, του ιδιόρρυθμου παίκτη που ποτέ δεν απέδωσε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του λόγω του χαρακτήρα του. Κι όμως, η συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Καβαλίερς ήταν καθοριστική.

Ο ίδιος μετά τη στέψη «έσπασε» μπροστά στις κάμερες και με μια συγκλονιστική ομιλία αναφέρθηκε στους γονείς του και τη συμπαράσταση που του έδειξαν.

«Οι γονείς μου ήταν πάντα η μεγαλύτερη έμπνευση για μένα. Βρέθηκα σε πολλά σκοτεινά σημεία στη ζωή μου και αν δεν ήταν αυτοί δεν θα μπορούσα να βγω από εκεί. Όμως με αγκάλιασαν, με βοήθησαν και ήταν πάντα δίπλα μου, είτε ήμουν σωστός είτε λάθος. Θέλω να γίνω σαν κι αυτούς όταν μεγαλώσω. Ο πατέρας μου είναι η μεγαλύτερη έμπνευση. Όταν ακούω να λένε άσχημα για μένα με πονά, γιατί πονά κι εκείνον. Ξέρω πως με μεγάλωσε καλύτερα από αυτό. Καλά είναι τα αυτοκίνητα και τα αμάξια, αλλά δεν θα είχαν καμία σημασία χωρίς τους γονείς μου», τόνισε κλαίγοντας ο Σμιθ.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*