Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Στο «κιτρινόμαυρο» στόχαστρο ο Μπάκλεϊ

Στο «κιτρινόμαυρο» στόχαστρο ο Μπάκλεϊ

Την περίπτωση του Γουίλ Μπάκλεϊ της Σάντερλαντ φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογέτ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, όπως προκύπτει και από tweet Βρετανού δημοσιογράφου.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την ΑΕΚ όσον αφορά την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Το τελευταίο είναι εκείνο του Γουίλ Μπάκλεϊ της Σάντερλαντ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γκουστάβο Πογέτ από τη θητεία του στη βρετανική ομάδα.

Το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για τον 26χρονο άσο προέκυψε έπειτα από ένα tweet του Βρετανού δημοσιογράφου, Κρις Γιανγκ, της Sunderland Echo.

 

Τον Βρετανό άσο είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 ο ίδιος ο Πογέτ για τις «μαυρόγατες» δίνοντας σχεδόν 3,4 εκατ. ευρώ, αφού τον ήξερε από την προηγούμενη ομάδα του, την Μπράιτον.

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Πογέτ από τη Σάντερλαντ ο Μπάκλεϊ έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και ύστερα από 22 συμμετοχές, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Λιντς.

Τη φετινή σεζόν έχει 6 συνολικά συμμετοχές και φαίνεται πως δεν έχει μέλλον στη Σάντερλαντ, ενώ το κασέ του δείχνει πως δεν είναι απαγορευτικό για την «Ένωση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*