Home / Ποδόσφαιρο / Στον τελικό με τεσσάρα η Αργεντινή – Έγραψε ιστορία ο Μέσι (video)

Στον τελικό με τεσσάρα η Αργεντινή – Έγραψε ιστορία ο Μέσι (video)

Η Αργεντινή είναι η πρώτη ομάδα του τελικού του επετειακού Κόπα Αμέρικα, καθώς επικράτησε με 4-0 των ΗΠΑ. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της «αλμπισελέστε» από σήμερα ο Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε θέση στον τελικό της 26ης Ιουνίου στο επετειακό Κόπα Αμέρικα.

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο επικράτησε με σκορ 4-0 των ΗΠΑ, με τον Λιονέλ Μέσι μάλιστα να γράφει ιστορία και από σήμερα να είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της «αλμπισελέστε».

Οι Αργεντινοί προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με γκολ του Λαβέτσι, ύστερα από μία εξαιρετική ασίστ του Μέσι, ο οποίος στο 32’ ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και ευστόχησε σε φάουλ έξω από την περιοχή των Αμερικάνων.

Στην επανάληψη, η περσινή φιναλίστ κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ. Στο 50’ ο Ιγκουαΐν μετά από διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0 και στο 86’ ο επιθετικός της Νάπολι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-0).

Δείτε το σχετικό βίντεο

Οι συνθέσεις

Αργεντινή: Ρομέρο, Μερκάδο, Φερνάντες (59’ Μπίλια), Ρόχο (84′ Κουέστα), Μασεράνο, Οταμέντι, Μπανέγα, Μόρι, Λαβέτσι (67’ Λαμέλα), Μέσι, Ιγκουαΐν

ΗΠΑ: Γκουζάν, Γιέντλιν, Μπράντλεϊ, Μπρουκς, Μπέκερμαν (60’ Μπερνμπάουμ), Τζούσι, Κάμερον, Τζάρντες, Τζόνσον, Βοντολόφσκι (46’ Πούλισιτς), Ντέμπσεϊ (78’ Νάγκμπε)

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*