Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στην Ολλανδία με Ιμπάρμπο – Γουακάσο ο Παναθηναϊκός

Στην Ολλανδία με Ιμπάρμπο – Γουακάσο ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι δύο πρώτες μεταγραφές του Παναθηναϊκού, με τους Ιμπάρμπο και Γουακάσο να είναι έτοιμοι να υπογράψουν και να φύγουν για την προετοιμασία στο Τενχέλεν.

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τις δύο πρώτες μεταγραφές είναι στον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση των Ιμπάρμπο και Γουακάσο, που είναι έτοιμοι να ντυθούν στα πράσινα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως είναι «κλεισμένοι», με τα τυπικά να είναι αυτά που απομένουν για να πέσουν οι υπογραφές.

Μάλιστα, ο στόχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να έχουν τελειώσει τα τυπικά, ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν με την αποστολή στην Ολλανδία και το Τενχέλεν, για το οποίο το «τριφύλλι» θα αποχωρήσει την άλλη Τετάρτη για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τα θέματα με τον Ιμπάρμπο έχουν δρομολογηθεί μετά το ραντεβού του Στραματσόνι με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, με την υπόθεση του Κολομβιανού φορ να κλειδώνει σύμφωνα με το «Goal» τα τελευταία 24ωρα.

Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, Στέφανο Καποτσούκα που τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως «ο Ιμπάρμπο πάει στον Παναθηναίκό με νέο δανεισμό». Εκείνο που μένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα, ώστε να διευθετηθούν 1-2 εκκρεμότητες του συμβολαίου.

Θετικά είναι τα μηνύματα που βγαίνουν και από την υπόθεση Γουακάσο. Είναι δεδομένη η συμφωνία Παναθηναϊκού – παίκτη, με το μόνο που απομένει να είναι το να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από τη Ρούμπιν Καζάν.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη, μιλώντας στο «Goal» εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα κλέισει η συμφωνία. «Την Πέμπτη θα έχουμε επαφή με τη Ρούμπιν για να λύσουμε το συμβόλαιο του Μπουμπάρακ. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά είμαι αισιόδοξος πως μέχρι το Σάββατο θα έχουμε τελειώσει με τη ρωσική ομάδα» σχολίασε.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*