Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / Στην Μπάγερν Μονάχου 13χρονος πιτσιρικάς από την Ελασσόνα! (photos)

Στην Μπάγερν Μονάχου 13χρονος πιτσιρικάς από την Ελασσόνα! (photos)

Μεγάλο άλμα στην καριέρα 13χρονου πιτσιρικά, ο οποίος υπόγραψε συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου. Ο νεαρός κατάγεται από το Σαραντάπορο και το Κοκκινόγη Ελασσόνας και πρώτη του ομάδα ήταν η ΑΕΛ (ερασιτεχνική).

Ο 13χρονος Χρήστος Ευαγγέλου του Ευαγγέλου, που κατάγεται από το Σαραντάπορο και το Κοκκινόγη Ελασσόνας, υπόγραψε συμβόλαιο στην Μπάγερν Μονάχου, αποκτώντας τον από τα τμήματα υποδομής της Μόναχο 1960, όπου αγωνιζόταν και ξεχώρισε ιδιαίτερα..

Η άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου τον εντόπισαν και επένδυσαν στο ταλέντο του, θεωρώντας πως είναι στην κατάλληλη ηλικία για να βελτιώσει τα ατομικά του χαρακτηριστικά και να γίνει τα επόμενα χρόνια επαγγελματίας.

Ο Ευαγγέλου (γεννημένος το 2003) ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΛ (ερασιτεχνική). Πριν τρία χρόνια μετακόμισε με τους γονείς του στη Γερμανία. Εκεί συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο και πλέον ανήκει στη μεγάλη Μπάγερν.

Ο πιτσιρικάς με την μεταγραφή του, χαροποίησε ιδιαίτερα τους γονείς του, οι οποίοι αισθάνονται υπερήφανοι που ο μικρός θα είναι μέλος της Μπάγερν και ένα όνειρο που είχε, γίνεται πραγματικότητα.

*Στις φωτογραφίες ο Χρήστος Ευαγγέλου με την ομάδα και έναν εκ των υπευθύνων των τμημάτων υποδομής της Μπάγερν Μονάχου.

Πηγή:talentabout.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*