Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στα «κιτρινόμαυρα» με 700.000 ευρώ (vid)

Στα «κιτρινόμαυρα» με 700.000 ευρώ (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Τάσο Μπακασέτα δεν είναι τωρινό, απλά αναθερμάνθηκε και αυτήν τη φορά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξει σε γάμο. Σαφώς και δεν αρκεί να θέλει μόνο η νύφη η οποία προσφέρει 700.000 ευρώ για 3ετές συμβόλαιο ή ο γαμπρός, δηλαδή ο «κιτρινόμαυρων» αισθημάτων επιθετικός του Πανιωνίου που φέτος έχει πραγματοποιήσει σούπερ σεζόν με 11 γκολ σε 30 ματς.

Πρέπει να θέλει και ο… πεθερός, ο Πανιώνιος, ο οποίος παρεμπιπτόντως -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν έχει και κρούση από την ΑΕΚ μέχρι τώρα, αλλά μόνο από μία ομάδα του εξωτερικού και τον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης γνωρίζουν την προτίμηση του 23χρονου φορ στην ΑΕΚ και δεν θα σταθούν εμπόδιο. Βεβαίως, η ΑΕΚ αναμένεται οσονούπω να καταθέσει πρόταση και στον Πανιώνιο και εφόσον υπάρχουν λογικές αξιώσεις δεν θα υπάρξει κανένα θέμα να επέλθει συμφωνία. Αλλωστε, το συμβόλαιο του Μπακασέτα εκπνέει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου μπορεί να υπογράψει έξι μήνες νωρίτερα όπου θέλει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο «Μπάκα» δεν διαλέγει… δικέφαλο αετό μόνο και μόνο επειδή τον υποστηρίζει ως φίλαθλος, αλλά και επειδή θεωρεί ότι μπορεί να παίξει και να αναδειχτεί σε αυτήν την ομάδα, ενώ σε εκείνη του Πειραιά το πιθανότερο είναι να έχει την τύχη των περισσότερων Ελλήνων οι οποίοι έχουν καταλήξει στο λιμάνι και εννοούμε φυσικά τον δανεισμό. Μάλιστα, λέγεται πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, αλλά για τέσσερα χρόνια.

Οπως και να έχει, η ΑΕΚ θα φουλάρει για να κλείσει τον Μπακασέτα, καθώς θα πρόκειται και για επικοινωνιακή νίκη, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχει και μία «αδυναμία» στους Ελληνες παίκτες.
Σύντομα θα διαφανεί αν το θέμα είναι τόσο προχωρημένο όσο διαρρέει από την ΑΕΚ ή ακόμα και αν η υπόθεση είναι «κλεισμένη», όπως αναφέρουν άλλες, πιο αισιόδοξες, πηγές.

Μπακάκης στο δεξί άκρο
Ο Μιχάλης Μπακάκης αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην άμυνα της ΑΕΚ στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνας μπακ αναμένεται να ξεκουράσει τον… σκασμένο Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά έχει… αδειάσει από δυνάμεις. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός και ο Λαμπρόπουλος αντί του Αρθο και ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας. Στην ενδεκάδα θα διατηρηθεί ο Πλατέλλας.

«Σημαντικό έως το επόμενο»

 

Ο Νίκος Παναγιωτάρας περιμένει από τους παίκτες της ΑΕΚ να διαχειριστούν την κούρασή τους και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες ποιότητας, και μέσα στη Λεωφόρο έχει έξτρα δυναμική. Κι εμείς όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα πάμε στη Λεωφόρο να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Θα είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο».

Πηγή:Sentragoal.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*