Home / Ποδόσφαιρο / Εθνική Ελλάδος / Σκίμπε: “Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα”

Σκίμπε: “Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα”

Ο Μίχαελ Σκίμπε βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και μετά το φινάλε του αγώνα έκανε δηλώσεις. Τι είπε για το μέλλον της Εθνικής ομάδας και τον Πέτρο Μάνταλο.

Την πίστη του ότι θα μπορέσει να φτιάξει μια δυνατή Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις.

“Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και δουλεύουμε για να πάμε καλύτερα απ’ ό,τι τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης πιστεύω πως ήρθε η ώρα τόσο εγώ ως προπονητής, όσο και οι παίκτες να δείξουμε στους Έλληνες πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια”, τόνισε ο Σκίμπε, ο οποίος μετά αναφέρθηκε στον Πέτρο Μάνταλο.

“Ο Μάνταλος δεν αγωνίστηκε σήμερα και νομίζω πως είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος από όσα είδα σε προηγούμενα παιχνίδια από αυτόν, πραγματικά παίζει πολύ καλά. Σήμερα είδα κάποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές όμως αυτή την στιγμή πιστεύω πως ο Μάνταλος της ΑΕΚ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής”.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*