Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Σε δύσκολη θέση ο Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε δύσκολη θέση ο Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Aθήνα

Νέος κύκλος εσωστρέφειας και γκρίνιας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Λουίς Φαν Γκάαλ να είναι και πάλι στο επίκεντρο της κριτικής. Η νέα ήττα της ομάδας του Μάντσεστερ από τη Σαουθάμπτον φούντωσε και πάλι τις φήμες για αποχώρηση του Ολλανδού τεχνικού από το «Ολντ Τράφορντ». Τα ΜΜΕ της Βρετανίας κάνουν λόγο για βέβαιη απομάκρυνση του Φαν Γκάαλ και αντικατάσταση του, έως το τέλος της σεζόν, από το βοηθό του και «σημαία» της Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς.

Ο ίδιος ο Ολλανδός κόουτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι παραδέχθηκε ότι είναι αρκετά απογοητευμένος από τον εαυτό του καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που έχουν οι οπαδοί της ομάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror» αυτό, τον έχει κάνει να σκέφτεται σοβαρά να λύσει το συμβόλαιό του, που έχει διάρκεια έως το 2017, και να φύγει άμεσα από την πρέμιερ λιγκ.

Από την πλευρά της η «Daily Mail» υποστηρίζει ότι τα μεγάλα αστέρια της Γιουνάιτεντ πλέον δεν στηρίζουν τον Ολλανδό. Αντίθετα μίλησαν με τη διοίκηση του συλλόγου και της επεσήμαναν ότι εάν παραμείνει ο Φαν Χάαλ δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα. Ο 64χρονος προπονητής βρίσκεται κάτω από τα διαρκή πυρά τόσο των φιλάθλων της Γιουνάιτεντ, όσο και των ΜΜΕ, ενώ επικριτικά σχόλια για την δουλειά του έχουν γίνει και εκ μέρους της Adidas, της εταιρίας που ντύνει τη διάσημη αγγλική ομάδα.

Η θέση του Ολλανδού έχει βρεθεί και στο παρελθόν σε κίνδυνο, με αποκορύφωμα τις τελευταίες μέρες του 2015, όταν μετά από ένα σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη, η Γιουνάιτεντ έχασε τόσο τη θέση της στην τετράδα της πρέμιερ λιγκ όσο και το εισιτήριο για την φάση των «16» του τσάμπιονς λιγκ.

Είναι πιθανή λοιπόν η άμεση αποχώρηση του Φαν Γκάαλ, η οποία θα φέρει πιο κοντά τον Ζοζέ Μουρίνιο στην πόρτα του «Ολντ Τράφορντ», καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός φημολογείται ότι ενδιαφέρεται για την θέση του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» από το 2013 και την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μάλιστα,ο ατζέντης του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τη διοίκηση της Μάντσεστερ και περιμένει τη σχετική ειδοποίηση.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*