Home / Ποδόσφαιρο / Κύπελλο / Σενάριο… συμφωνίας ΕΠΟ – Κοντονή με αλλαγή των βοηθών

Σενάριο… συμφωνίας ΕΠΟ – Κοντονή με αλλαγή των βοηθών

Για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου

Αθήνα
Έντονη παρασκηνιακή δράση προς αποφυγή της νέας αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης με την ΕΠΟ να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγή των βοηθών διαιτητή, όπως απαιτεί εδώ και μέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού. Εάν επέλθει συμφωνία στην αντικατάσταση των Αλεξέα και Πετρόπουλου με τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη (Ευθυμιάδη και Κωσταρά), τότε φαντάζει βέβαιο πως ο τελικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (17/5).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν συνεχείς προκειμένου να επιτευχθεί -έστω και την τελευταία στιγμή- μια συμφωνία που οδηγεί στη λύση του προβλήματος.

Η Ομοσπονδία δέχτηκε πιέσεις και από τη FIFA, η οποία θεωρεί πως η απαίτηση του Σταύρου Κοντονή για τήρηση των συμφωνηθέντων είναι σωστή. Μάλιστα, είναι πιθανό να γίνει λόγος και για τους πρόσθετους βοηθούς (είχαν οριστεί Κουκουλάκης, Αρετόπουλος), τον τέταρτο και τον παρατηρητή, θέση στην οποία είχε οριστεί ο -μη διεθνής- Γκρούτσης.

Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως ακόμα και αν οι δυο πλευρές τα «βρουν» μεταξύ τους μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής για διεξαγωγή του τελικού την Τρίτη (17/5) θα εξακολουθεί να υφίσταται η άρνηση της nova για αλλαγή των ημερομηνιών των πλέι-οφ, αλλά και της ΑΕΚ που επίσης διαφωνεί.

Όπως και να’χει η Σούπερ Λιγκ έχει ορίσει έκτακτο Δ.Σ. για το μεσημέρι (14.00) της Παρασκευής, όπου και θα συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να καθοριστεί η μοίρα των αγώνων και στις δύο διοργανώσεις.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*