Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σενάριο για Οσβάλντο στην ΑΕΚ

Σενάριο για Οσβάλντο στην ΑΕΚ

Ένα μεγάλο όνομα φέρεται να συμπεριλαμβάνεται σε αυτά που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ για την επίθεση. Φήμες θέλουν τον Πάμπλο Οσβάλντο να έχει τεθεί επίσης στα υπόψη της «Ένωσης».

Όσο περνούν οι μέρες και όσο πλησιάζει η αναχώρηση της ΑΕΚ για την Πολωνία, τόσο πληθαίνουν οι μεταγραφικές προτάσεις στην «Ένωση».

Όπως προέκυψε από τη μεταγραφική σύσκεψη με τους Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μπάγεβιτς, ο Τιμούρ Κετσπάγια διεμήνυσε ότι θα ήθελε όλους τους παίκτες που πρόκειται να αποκτηθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα ήθελε τουλάχιστον τον αριστερό μπακ και τον επιθετικό.

Ειδικά λοιπόν στο θέμα του σέντερ φορ συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς οι ζυμώσεις. Και ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν τεθεί στα υπόψη των «κιτρινόμαυρων» είναι και ένα που μπορεί να κάνει αίσθηση.

Την ώρα λοιπόν που στην πιάτσα των μάνατζερ λέγεται πως η ΑΕΚ θα πάρει παίκτη από την Αργεντινή, φήμες θέλουν να έχει προταθεί ο Πάμπλο Οσβάλντο: Ο 30χρονος Ιταλός επιθετικός με το πλούσιο βιογραφικό (και τις πολλές περιπέτειες) που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Οσβάλντο έχει αγωνιστεί σε πάμπολλες ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Φιορεντίνα, Μπολόνια, Εσπανιόλ, Ρόμα, Σαουθάμπτον, Γιουβέντους, Ίντερ και Πόρτο. Έχει τη φήμη του «κακού παιδιού» (λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι έχει αλλάξει έξι ποδοσφαιρικές στέγες τα ισάριθμα τελευταία χρόνια) ωστόσο πρόκειται αναμφίβολα για ποιοτικό επιθετικό, ο οποίος προφανώς και θα έπρεπε να αμειφθεί καλά για να έρθει στην Ελλάδα.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*