Home / Μπάσκετ / NBA / Σαμπάνιες στα αποδυτήρια, «κάηκε» το Κλίβελαντ (video)
OAKLAND, CA - JUNE 19: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers celebrates after winning Game Seven of the 2016 NBA Finals against the Golden State Warriors on June 19, 2016 at Oracle Arena in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images)

Σαμπάνιες στα αποδυτήρια, «κάηκε» το Κλίβελαντ (video)

Μπουγέλο με σαμπάνιες στα αποδυτήρια των Καβαλίερς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την ώρα που στο Κλίβελαντ γινόταν πανικός από τους φίλους των «ιπποτών» στο γήπεδο της ομάδας.

Το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία των Καβαλίερς και ο πρώτος τίτλος σε ομαδικό σπορ για την πόλη μετά από 52 ολόκληρα χρόνια δεν θα μπορούσε παρά να πανηγυριστεί έξαλλα. Με τη λήξη του αγώνα και μετά τις απονομές, στα αποδυτήρια άρχισε το μπουγέλο με τις σαμπάνιες.

Την ίδια ώρα, στο Κλίβελαντ γινόταν πανζουρλισμός. Οι φίλαθλοι της ομάδας, που πλήρωσαν μέχρι και 750 δολάρια για να δουν από το γήπεδο της ομάδας σε γιγαντοοθόνη τον έβδομο τελικό, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ και έξω από το γήπεδο το συγκεντρωμένο πλήθος αποθέωνε τον Λεμπρόν Τζέιμς φωνάζοντας M-V-P.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*