Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Σαλίνο: «Εύχομαι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Σαλίνο: «Εύχομαι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Αθήνα
Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Λεάντρο Σαλίνο με δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova».

Ο βραζιλιάνος μπακ των «ερυθρόλευκων» μίλησε επίσης για τις αναμνήσεις του από τη χρονιά που ολοκληρώνεται, καθώς και για το τι περιμένει από τη νέα χρονιά. Τέλος κλήθηκε να ξεχωρίσει τον κορυφαίο έλληνα.

Αναλυτικά:

Για το 2015: «Χωρίς αμφιβολία αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Champions League και το παιχνίδι στην έδρα της Άρσεναλ. Γιατί ήταν ένα παιχνίδι όπου κανένας δεν πίστευε πως θα το κερδίσουμε. Κανένας δεν πίστευε το αποτέλεσμα που θα ερχόταν. Όμως εμείς οι ποδοσφαιριστές και κάποιοι άνθρωποι πιστέψαμε ότι μπορούσε να έρθει και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε την Άρσεναλ στην έδρα της».

Για το 2016: «Φυσικά ονειρεύομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όπως και πέρσι. Θέλω να επαναλάβουμε την επιτυχία μας και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τα καταφέρουμε. Επίσης, είχαμε πολύ καλή εικόνα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Champions League. Κάτι που αποδεικνύει ότι έχουμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμε όσο πιο κοντά γίνεται προς τον τελικό του Europa League. Σε προσωπικό επίπεδο εύχομαι να συνεχίσω το ίδιο καλά. Να παίξω περισσότερα παιχνίδια. Εύχομαι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη επιθυμία που έχω και εύχομαι να πραγματοποιηθεί. Και η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».

Για τον κορυφαίο Έλληνα: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοί και καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται στον Ολυμπιακό αλλά και σε άλλες ομάδες. Επομένως είναι δύσκολο να ξεχωρίσω έναν».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*