Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ρανιέρι: “Είμαι ο ίδιος με εκείνον που απέλυσαν στην Ελλάδα”

Ρανιέρι: “Είμαι ο ίδιος με εκείνον που απέλυσαν στην Ελλάδα”

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε στην Ιταλία για το “θαύμα” της Λέστερ, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει αλλάξει καθόλου σε σχέση με τον Ρανιέρι που απολύθηκε από την εθνική Ελλάδας.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, η Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0 της Τσέλσι και κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες της για τίτλο, όμως οι “μπλε” ισοφάρισαν σε 2-2 και χάρισαν το τρόπαιο της Premier League στην Λέστερ.

Λίγες ώρες μετά τη σπουδαία επιτυχία ο τεχνικός των “αλεπούδων”, Κλάουντιο Ρανιέρι, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για την κατάκτηση του τίτλου. Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός πέταξε τα… καρφιά του και για την απόφαση της δικής μας ΕΠΟ να τον απομακρύνει.

“Δεν έχω αλλάξει, είμαι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που καθόταν στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας. Αν το έχει ξεχάσει κανείς”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Είμαι 64 ετών και παλεύω για μεγάλο διάστημα, πάντα όμως με θετική διάθεση από την πλευρά μου. Πάντα πίστευα πως θα κέρδιζα ένα πρωτάθλημα κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που απολύθηκε από την Ελλάδα, ίσως κάποιοι μάλιστα εκεί να ξέχασαν την διαδρομή μου”.

Για το πως έζησε το παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ, είπε:

“Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αμέσως. Η Τότεναμ κέρδιζε στο ημίχρονο και μας άγχωσε. Όταν σκόραρε ο Κέιχιλ άρχισα να σκέφτομαι πως κάτι μπορεί να γίνει τώρα. Πανηγύρισα το γκολ του Αζάρ. Η μόνη αφιέρωση που μπορώ να κάνω είναι προς όλους. Πάντα λέω προσπάθησε, προσπάθησε σκληρά και πίστεψε στον εαυτό σου”.

Για το μέλλον του, είπε: “Θα παραμείνω στην Λέστερ. Αυτή είναι μία χρονιά που δεν μπορεί να επαναληφθεί. Την επόμενη στόχος μας είναι η πρώτη δεκάδα”.

Τέλος για το αν μπορεί μία “Λέστερ” να κάνει την έκπληξη και στην Ιταλία, δήλωσε: “Θα πρέπει να μοιράσουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά με διαφορετικό τρόπο για να συμβεί κάτι τέτοιο”.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*