Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρώτα οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Πρώτα οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Το βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι ρίχνει πλέον ο Ολυμπιακός, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2016 έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι παίκτες και το τεχνικό τιμ ξεκουράζεται εν όψει της κουραστικής συνέχειας.

Ο Πάουλο Μπέντο αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας για την Πορτογαλία ώστε να κάνει εκεί Χριστούγεννα. Ωστόσο, φαίνεται ότι είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο χθες (19/12) και συζητήθηκε το πώς θα κινηθούν τον Ιανουάριο οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι δεν έχουν μπει ενεργά ακόμη σε αυτή τη διαδικασία, αλλά σιγά-σιγά θα το κάνουν από εδώ και πέρα.

Όπως έχει φανεί εδώ και αρκετό καιρό, ο Πορτογάλος έχει ως προτεραιότητα να γίνει σημαντικό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακός, διότι δεν μπορεί να δουλέψει με 31 παίκτες. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ομάδα, αλλά ουσιαστικά δεν υπολογίζονται. Δηλαδή, παίκτες όπως οι Μανιάτης, Σιόβας και ουσιαστικά ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μαρίν πλέον. Υπάρχουν και οι Ζντιέλαρ, Τσιμίκας, Βούρος που δεν βρίσκουν χρόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Πασιένσια που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει.

Ο Πάουλο Μπέντο φέρεται να επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με το «Goal». Επίσης, μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος ότι μάλλον θα κινηθούν οι Πειραιώτες για αριστερό μπακ, καθώς ο Ντε Λα Μπέγια δεν μπορεί να βγάλει συνεχόμενα ματς και χρησιμοποιείται αρκετά ο Ρέτσος σε αυτή τη θέση και ενώ δεν είναι αυτή η φυσική του θέση.

Δεν είναι απίθανο να έρθει κάποια πρόταση για τους Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και Καρντόσο. Για τον πρώτο υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές (Καμπιάσο, Ρομαό), αλλά αν φύγει κάποιος από την επίθεση και με δεδομένο ότι δεν συνεχίζει ο Πασιένσια, τότε θα κινηθεί για να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός. Ήδη κυκλοφορούν τα ονόματα των Ανσαριφάρντ και Βέλλιου, αλλά κάνει επίσημη κρούση ο πρωταθλητής Ελλάδος μόνο αν σημειωθεί αποχώρηση του Νιγηριανού ή του Παραγουανού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*