Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πρωταθλήτρια χωρίς… έλεος η Φενέρ!

Πρωταθλήτρια χωρίς… έλεος η Φενέρ!

Το έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Φενέρμπαχτσε, συντρίβοντας 91-70 την Αναντολού Εφές στον έκτο τελικό, για το 4-2 στη σειρά!

Δεν έδειξε επιείκεια η Φενέρμπαχτσε!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διέλυσε 91-70 την Αναντολού Εφές στον έκτο τελικό και με το 4-2 στη σειρά κατέκτησε το έβδομο πρωτάθλημα Τουρκίας της ιστορίας της, κάνοντας δύο τους φετινούς της τίτλους μετά το Κύπελλο που πήρε.

Ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο, η Φενέρ είχε «χτίσει» την υπέρ της διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων, με τους φιλοξενούμενους απλά να παρακολουθούν το υπόλοιπο της αναμέτρησης και να περιμένουν να τελειώσει το… μαρτύριό τους. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, οι γηπεδούχοι έφτασαν ακόμη και στο +40 (73-38)!

Έξι παίκτες των πρωταθλητών τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ντατόμε να ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, τον Μπογκντάνοβιτς να προσθέτει άλλους 16 και τον Έκπε Ούντο να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πολύ καλός ήταν και ο Κώστας Σλούκας με 13 πόντους και 5 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζον Ντίμπλερ με 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 52-32, 78-43, 91-70

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*