Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προτάθηκε ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ!

Προτάθηκε ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ!

Στην ΑΕΚ άρχισαν ήδη το ψάξιμο για κεντρικό αμυντικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στη λίστα ο διεθνής Ουκρανός στόπερ της Ντνίπρο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (VIDEOS).

Σε μια από τις πιο διαχρονικές μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ, εξελίσσεται η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού υψηλού επιπέδου. Ήταν πρώτη προτεραιότητα στον περσινό καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό και προέκυψε ο… Άρθο.

 Ήταν επίσης μέσα στις μεταγραφικές σκέψεις που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ τον περασμένο Γενάρη. Και είναι και πάλι πρώτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ και στον τωρινο μεταγραφικό προγραμματισμό.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ήδη έχουν διαμηνύσει στους μάνατζερ πως ψάχνουν για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ με εμπειρία και καλό βιογραφικό. Στόχος να “δέσει” ως δίδυμο τη νέα σεζόν με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, το οποίο στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ. Ήδη έχουν φτάσει προτάσεις στα χέρια των ανθρώπων της Ένωσης.

Μια εκ αυτών είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Πρόκειται για έναν 30χρονο Ουκρανό θηριώδη (1,90) στόπερ που αγωνίζεται στη Ντνίπρο αλλά έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι και την Μπαρτσελόνα.

Πριν επτά χρόνια, οι Καταλανοί, με εισήγηση Γκουαρντιόλα, ξόδεψαν κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Τσιχρίνσκι από την Σαχτάρ. Αλλά παρότι πρόλαβε να κάνει δέκα συμμετοχές με τους Μπλαουγκράνα, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και επέστρεψε μετά από έναν χρόνο πίσω στη Σαχτάρ.

Ο διεθνής Ουκρανός δεν ξαναβρήκε ποτέ τον καλό του εαυτό. Πέρυσι μετακόμισε στη Ντίπρο, που όμως μόλις πριν από 1,5 μήνα κέρδισε ξανά θέση βασικού. Το καλοκαίρι μένει πάντως ελεύθερος και είναι μια περίπτωση που έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται.

Στο “κιτρινόμαυρο” μπλοκάκι υπάρχουν ήδη περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που είναι υπό… τσεκάρισμα. Και αυτή την φορά στην ΑΕΚ θέλουν να προσέξουν την επιλογή που θα κάνουν, καθώς πρόκειται για μια θέση κλειδί.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*