Home / Ομάδες / «Προσέφεραν στη Ρεάλ 85 εκατομμύρια ευρώ για μένα, αλλά δεν φεύγω»

«Προσέφεραν στη Ρεάλ 85 εκατομμύρια ευρώ για μένα, αλλά δεν φεύγω»

Ο Χάμες Ροντρίγκες ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτοντας παράλληλα την πρόταση που είχε φθάσει για εκείνον στα γραφεία του συλλόγου.

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη φετινή σεζόν, έβαλε με δηλώσεις του ο Χάμες Ροντρίγκες. Συγκεκριμένα ο Κολομβιανός υπογράμμισε: «Θα μείνω στη Ρεάλ και θα πετύχω εδώ».

Ακόμη, ο ταλαντούχος επιτελικός μέσος συμπλήρωσε: «Θα παλέψω για να κερδίσω και πάλι τη θέση μου». Στη συνέχεια αποκάλυψε και το ύψος της πρότασης που είχε κατατεθεί στη «βασίλισσα» για την απόκτησή του: «Γνωρίζω πως ο σύλλογος έλαβε πρόταση ύψους 85 εκατομμυρίων ευρώ για εμένα, αλλά δεν θα φύγω».

Πέρα από τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή, όμως, μένει να φανεί το πώς θα κινηθεί η διοίκηση των «μερένχες» στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και η ομάδα της Μαδρίτης δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές της.

Ίσως, λοιπόν, μια ενδεχόμενη προσθήκη συνδεθεί με την περίπτωση Χάμες Ροντρίγκες, και επηρεάσει την παραμονή του στην ομάδα.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*