Home / Ομάδες / Προπονητής πλακώθηκε με οπαδούς

Προπονητής πλακώθηκε με οπαδούς

Δεν έφτανε στην Σαρμιέντο ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήρθε και το σοβαρό επεισόδιο του προπονητή της με οπαδούς για να δέσει το γλυκό (VIDEO).

Ο Καρούσο Λομπάρντι έχει τη φήμη του “γραφικού” προπονητή στην Αργεντινή. Αυτό δεν τον εμπόδισε από το να βρει τον 21ο σταθμό στην καριέρα του (στα 54) το 2016 και συγκεκριμένα στην Σαρμιέντο. Το ξεκίνημα τραγικό. Μετά από οκτώ αγωνιστικές, οι “πράσινοι” μετρούν μόλις μία νίκη, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον πάτο της βαθμολογίας.

Έτσι, μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Ροσάριο Σεντράλ δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα επεισόδια με πρωταγωνιστή ποιον άλλο; Μα φυσικά τον Καρούσο Λομπάρντι. Τι έκανε ο εκκεντρικός προπονητής;

Κατά την επιστροφή από το Ροσάριο, η αποστολή σταμάτησε για να γευματίσει σε ένα εστιατόριο – βενζινάδικο. Εκεί οργισμένοι οπαδοί τα έψαλλαν στους παίκτες για την κακή πορεία της ομάδας. Κάποια στιγμή τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, με αποτέλεσμα ο Καρούσο να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να έρθει στα… χέρια μαζί τους!

Ευτυχώς παίκτες και κόσμος που ήταν κοντά τον μάζεψαν και το επεισόδιο έληξε κάπου εκεί.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*