Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πορεύεται με Ίβιτς ο ΠΑΟΚ

Πορεύεται με Ίβιτς ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει προπονητή. Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα παραμείνει τη νέα σεζόν στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτό ανακοίνωσε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA, αμέσως μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, που έδωσε πρόκριση στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε: “Έχουμε ολοκληρώσει μια δύσκολη σεζόν. Θέλαμε στην εορταστική χρονιά για τη συμπλήρωση 90 ετών να βγούμε στο Champions League. Συγχαίρω όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πήραμε την πρόκριση με την αξία μας. Ήταν δύσκολες εποχές. Η σεζόν είχε διακυμάνσεις, αλλά προφανώς ο Θεός μας οδηγεί. Δείξαμε χαρακτήρα. Ξεκινήσαμε χωρίς βαθμό και βγήκαμε πρώτοι χωρίς να χάσουμε ούτε ένα ματς.

Έτσι μπροστά στις κάμερες σε όλους θέλω να πω ευχαριστώ στον Βλάνταν. Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Τον συγχαίρω ως τον πρώτο προπονητή του ΠΑΟΚ. Θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. «Εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις τη μοίρα σου», του είχα πει. Είναι άνθρωπος που δούλεψε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τη σεζόν και θέλω να του ευχηθώ πολλές επιτυχίες ως πρώτος πρππονητής του ΠΑΟΚ”.

Για τη παρουσίασή του στη συνάντηση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ:Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα. Με τέτοιο σύστημα δεν θέλουμε να συμμετέχουμε. Χθες 100 άτομα στο Μακεδονία Παλλάς εκπροσωπώντας 32 Ενώσεις είπανε πως θέλουν να αλλάξουν το σύστημα. Είναι καλό πως ο ΠΑΟΚ ηγείται σε αυτό το κίνημα και μαζί μας είναι η ΑΕΚ, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός και ο Παναθηναικός. Όλες κουράστηκαν από αυτό το σύστημα. Η Ελλάδα περιμένει αυτή την αλλαγή και ο Θεός να μας δώσει δυνάμεις να βάλουμε τελεία και να κάνουμε νέα αρχή”.

Για το εάν περιμένει να δει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League: “Εάν εσείς για ένα δευτερόλεπτο μπορούσατε να σκεφτείτε ποια είναι το όνειρά μου, δεν θα τα χωρούσε το μυαλό σας. Ζούμε στην πραγματική ζωή και μου άρεσε η θέση του Βλάνταν ότι πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Σκέφτομαι πώς θα ξεκουραστούν τα παιδιά, στη συνέχεια θα δούμε ποιον θα βρούμε, ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Δύο άνθρωποι που εμπιστεύομαι είναι ο Λούμπος και ο Βλάνταν, οι οποίοι θα μου παρουσιάσουν την έκθεσή τους”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη για την εμπιστοσύνη. Αλλά συγχαίρω τους παίκτες που βγήκαν πρώτοι, παρότι ξεκίνησαν τα playoffs χωρίς βαθμό. Αυτοί έκαναν τη δουλειά. Τους ευχαριστώ. Να δώσουμε πολλές χαρές από εδώ και πέρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ”.

 

Ο Βλάνταν Ίβιτς καθοδήγησε τον ΠΑΟΚ σε 11 παιχνίδια, με απολογισμό 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*