Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / «Πονοκέφαλος» με Μπογκντάνοβιτς στη Σερβία!

«Πονοκέφαλος» με Μπογκντάνοβιτς στη Σερβία!

Έντονη ανησυχία επικρατεί στη Σερβία ενόψει του Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην πλάτη! Την Τετάρτη (2/9) ανακοινώνεται η δωδεκάδα.

Στη μετ’ εμποδίων προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ αναφέρθηκε Γιόβιτσα Άντονιτς. Ο εκ των συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο αναφέρθηκε κυρίως στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που έχει στην πλάτη, με αποτέλεσμα να αποτελεί ακόμη ερωτηματικό η συμμετοχή του στην τελική δωδεκάδα!

«Είχαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς δεν καταφέραμε να παίξουμε σε κανένα φιλικό με φουλ ρόστερ. Δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε τον Μπογκντάνοβιτς, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην πλάτη, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να μην είναι ξεκάθαρη. Χάσαμε από νωρίς τον Μαριάνοβιτς και έπρεπε να αλλάξουμε λίγο την τακτική μας», δήλωσε σχετικά ο Γιόβιτσα Άντονιτς.

Από ‘κει και πέρα, όπως έγινε γνωστό από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, την Τέταρτη (2/9) αναμένεται να ανακοινωθεί στον Τύπο η δωδεκάδα για το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο οι παίκτες θα τη μάθουν την Τρίτη (1/9).

«Η λίστα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη. Θα είναι για μένα τόσο δύσκολο που γι’ αυτές τις δύο ημέρες δεν θα μπορώ να… αναπνεύσω. Οι παίκτες θα μάθουν το απόγευμα της Τρίτης (2/9) την τελική μου απόφαση», ήταν τα λόγια του «Σάλε».

πηγή sport-fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*