Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με την απουσία Σχορτσανίτη για 10 μέρες

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με την απουσία Σχορτσανίτη για 10 μέρες

Χάνει Ολυμπιακό, Λιμόζ, ίσως και Ρέθυμνο

Θεσσαλονίκη
Οριστικοποιήθηκε η απουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη από τον απογευματινό αγώνα του ΠΑΟΚ, για τη 17η αγωνιστική της Α1, στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό, αλλά και την ευρωπαϊκή υποχρέωση την Τετάρτη (10/2), στη Γαλλία, για τους «32» του Eurocup, με τη Λιμόζ.

O διεθνής σέντερ εξετάστηκε εκ νέου σήμερα από το γιατρό του «Δικεφάλου», για τις ενοχλήσεις στο γόνατό του, διαδικασία από την οποία προέκυψε ο αναγκαστικός παροπλισμός του, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του, για το επόμενο δεκαήμερο.

Ο Σχορτσανίτης, που δεν ταξίδεψε το απόγευμα της Κυριακής (7/2) με την αποστολή της ομάδας για το Λεκανοπέδιο, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, θα κινηθεί το προσεχές διάστημα με την απαιτούμενη θεραπεία και θα εκτιμηθεί, στην πορεία των ημερών, αν θα καταστεί εφικτό να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου για το επόμενο, εντός έδρας, παιχνίδι πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο (13/2).

Υπενθυμίζεται πως για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και τη Λιμόζ δεν υπολογίζεται, επίσης, από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ο Κώστας Βασιλειάδης, εξαιτίας του τραυματισμού του στο πέλμα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*