Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Πιθανό να κλείσει η Θύρα 13 ως το τέλος της σεζόν

Πιθανό να κλείσει η Θύρα 13 ως το τέλος της σεζόν

Αρκετά πιθανό είναι να κλείσουν οι θύρες «13-14» ως το τέλος της σεζόν μετά από σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ. Την τελική απόφαση παίρνει ο Σταύρος Κοντονής.

Η αρχική σκέψη του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τις θύρες «13-14» στη Λεωφόρο μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων» που δεν έγινε ποτέ είναι πολύ πιθανό να πάρει σάρκα και οστά μετά τη σχετική εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας.

Σύμφωνα με τα «Νέα», κατά τη συνεδρίασή της την περασμένη Τρίτη ψήφισαν σχετικά 9 από τα 17 μέλη της ΔΕΑΒ. Τρία εξ αυτών έκριναν πως δεν χρειάζεται να επιβληθεί επιπλέον ποινή στον Παναθηναϊκό, ενώ τα υπόλοιπα έξι μέλη συναίνεσαν στο «κλείσιμο» των δύο θυρών, με τους τέσσερις να εισηγούνται αυτό να γίνει ως το τέλος της σεζόν και άλλα δύο μόνο για μία αγωνιστική.

Η τελική απόφαση ανήκει στον υφυπουργό. Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και τρία (μάξιμουμ) για το Κύπελλο στο γήπεδό του, χωρίς να υπολογίζονται τα play offs.

Όσο για το χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα αναμένεται να είναι συμβολικό, καθώς η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως η ΠΑΕ ήταν συνεργάσιμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*