Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Περνάει από “τεστ” ο Μαρινάκης για να πάρει τη Νότιγχαμ»

«Περνάει από “τεστ” ο Μαρινάκης για να πάρει τη Νότιγχαμ»

Από διαδικασία ελέγχου φέρεται να περνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα ακόμη δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως γράφεται εδώ και καιρό, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την αγορά μεγάλου μέρους των μετοχών της αγγλικής ομάδας, με τη διαδικασία να βρίσκεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, στη φάση του ελέγχου του προφίλ του Έλληνα επιχειρηματία.

Το βρετανικό δίκτυο Skysports αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο Μαρινάκης, που ελέγχει τον Ολυμπιακό απ’ το 2010, χρειάζεται να περάσει απ’ τα “τεστ” των τωρινών ιδιοκτητών και διευθυντών της Νότιγχαμ, πριν ολοκληρωθεί η αγορά.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης, Φαβάζ Αλ-Χαζάουι, ενδεχομένως μείνει στον σύλλογο σε κάποιο πόστο, αν ο Μαρινάκης αποκτήσει τον έλεγχο του συλλόγου. Εξάλλου, η ομάδα ψάχνει νέο προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Πολ Γουίλιαμς στο τέλος της σεζόν 2015-16, όμως αυτή φαίνεται πως θα αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τις μετοχές της ομάδας».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*