Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παίρνει Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Παίρνει Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκλας Χουλτ αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να καλύψει θέσεις τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο.

Ο Νίκλας Χουλτ ειναι ο “εκλεκτός” του Παναθηναϊκού για την άμυνα και το κέντρο, όπως μετέδωσε ο Μπάμπης Τσιμπίδας στον Sport 24 Radio 103,3.

Ο Σουηδός αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά στο “τριφύλλι”, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στις πρώτες επαφές που είχαν και τις επόμενες ώρες αναμένεται να προσγειωθεί στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Νις θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις άμεσα και εάν δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή που κάνει προετοιμασία.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1990 στο Βάρναμο της Σουηδίας. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της γενέτειράς του, με την ομάδα σάλας της οποίας, μάλιστα, έφτασε στον τελικό του Maredial Cup το 2008, διοργάνωσης όπου αναδείχθηκε MVP.

Η νικήτρια του τελικού, Έλφσμποργκ, η οποία είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση της Allsvenskan την προηγούμενη σεζόν, πείστηκε για τις ικανότητες του 18χρονου παίκτη και τον υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ντεμπούτο έκανε την 1η Μαΐου του 2009 ως αλλαγή στο τέλος κόντρα στην Μπρομαποϊκάρνα. Τα πρώτα χρόνια έπαιρνε συμμετοχές κυρίως ως αλλαγή, μεταξύ άλλων και του Εμίρ Μπαϊράμι.

Από το 2011 παίρνει φανέλα βασικού και την επόμενη σεζόν κατακτά το πρωτάθλημα. Αποχωρεί το καλοκαίρι του 2014 με μεταγραφή για τη Νις έναντι 800.000 ευρώ συν 200.000 μπόνους, αναλαμβάνοντας θέση αμυντικού μέσου στο 4-2-3-1 του Κλοντ Πιελ.

Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος τεχνικός άλλαξε το σύστημα σε 4-3-1-2 και οδήγησε τη Νις στην 4η θέση της Ligue 1 και δύο βαθμούς μακριά από το Champions League, ωστόσο ο Χουλτ έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, αγωνιζόμενος, μάλιστα, ως αλλαγή σε θέση αριστερού μπακ.

Ο Σουηδός μετράει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της πατρίδας του από τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ έχει αγωνιστεί σε κ-17, κ-19 και κ-21.

Ο Χουλτ στο πρωτάθλημα

Ο Χουλτ στο κύπελλο

Ο Χουλτ στην Ευρώπη

Ο Χουλτ στην εθνική Σουηδίας

Ο Νίκλας Χουλτ εν δράσει

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*