Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός

Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός

Οι μέρες περνούν και τα χρονικά περιθώρια για μεταγραφές στενεύουν για τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι τις τελευταίες ημέρες σε συνεχείς επαφές με στόχους, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ με έναν επιθετικό και έναν εξτρέμ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έπειτα από συζητήσεις με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, «τρέχει» τις εξελίξεις και χθες είχε πολλές επαφές για την απόκτηση φορ.

Η περίπτωση που φαίνεται να έχει προκριθεί είναι αυτή του Ίσακ, χωρίς, όμως, να είναι και εύκολη. Οι «πράσινοι» το παλεύουν είτε για 18μηνο δανεισμό, είτε για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Στη λίστα υπάρχει κι άλλος ένας επιθετικός.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα εξτρέμ, οι περιπτώσεις του Ισραηλινού Άλτμαν και του Πορτογάλου Μεδέιρος είναι στη λίστα, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολες θεωρούνται για διαφορετικούς λόγους. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις επαφές, αλλά όπως έχουμε γράψει ξανά προτεραιότητα αποτελεί ο επιθετικός.

Πάει για τρεις εβδομάδες ο Λέτο

Για τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Σεμπάστιαν Λέτο, μετά τη θλάση που υπέστη. Ο Αργεντινός έπαθε ξανά μυικό τραυματισμό και γι αυτό η επιστροφή του στη δράση θέλει μεγάλη προσοχή. Εκτός από τα ματς με Λεβαδειακό και Γιάννενα, ο Λέτο δεν θα προλάβει και το ματς με τον Παναιτωλικό.
Οσον αφορά στον Νίκλας Χουλτ, ο Σουηδός θα είναι έτοιμος σε λιγότερο από δυο εβδομάδες. Δεν θα παίξει στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο.

sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*