Home / Ομάδες / Πάει Ομόνοια ο Νταμπίζας, ξεκαθαρίζει τις εκκρεμότητες

Πάει Ομόνοια ο Νταμπίζας, ξεκαθαρίζει τις εκκρεμότητες

Σήμερα (31/3) θα μεταβεί στην Κύπρο ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος θα έχει τελικές επαφές με το Δ.Σ. της Ομόνοια,ς ώστε να αναλάβει επίσημα τεχνικός διευθυντής.

Σήμερα αναμένεται στην Κύπρο ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος θα έχει τελικές επαφές με το Δ.Σ. της Ομόνοιας, ώστε να αναλάβει επίσημα τεχνικός Διευθυντής των “πρασίνων”. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία ωστόσο απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal, με τον Έλληνα να πιάνει αμέσως δουλειά αφού υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητας με το υπάρχον ρόστερ ενώ θα ξεκινήσει και η προγραμματισμός για τη νέα περίοδο.

Ο Νίκος Νταμπίζας με το που θα δώσει τα χέρια με τους διοικούντες των πρασίνων και θα αποτελέσει επίσημα το νέο Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας θα συναντηθεί με τον προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς ώστε να τον ενημερώσει για τα θέματα που αφορούν τους παίκτες γενικότερα.

Ήδη αρκετά συμβόλαια παικτών ολοκληρώνονται όπως αυτά των Ρομαρίκ, Ράμος, Φυλακτού, Μπεμπέ , Ασίς , Κίρμ και Σκέμπρι ενώ υπάρχουν  και οι Μπρανέσκου, Χαφέζ οι οποίοι είναι δανεικοί για τους οποίους θα αποφασιστεί εάν θέλουν να τους κρατήσουν και τη νέα περίοδο στο Ηλίας Πούλλος.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Νίκος Νταμπίζας με τον ερχομό του στην Κύπρο θα πρέπει να τρέξει άμεσα τα συγκεκριμένα θέματα μετά την αξιολόγηση που θα κάνει πάντα με τον προπονητή της ομάδας θα αποφασιστούν οι μελλοντικές κινήσεις ώστε με τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ομόνοια να μπορέσει να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια!

Πηγή: balla.com.cy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*