Home / Ποδόσφαιρο / Πάει για βόμβα με Νταμιάο ο ΑΠΟΕΛ!(vid)

Πάει για βόμβα με Νταμιάο ο ΑΠΟΕΛ!(vid)

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου προσπαθεί να πραγματοποιήσει ο ΑΠΟΕΛ με την απόκτηση του Λεάντρο Νταμιάο!

Μεταγραφή που θα προκαλέσει σάλο αν πραγματοποιηθεί, φέρεται να προσπαθεί να κλείσει ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα!

Στο «στόχαστρο» των «γκριζοκίτρινων», λοιπόν, βρίσκεται ο Λεάντρο Νταμιάο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, που έχει, ωστόσο, παραμείνει στάσιμος… Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ξέρει… καντάρια μπάλα και πως θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, αν, τελικά, το… φλερτ καταλήξει σε «γάμο».

Πρόκειται, φυσικά, για 26χρονο, πλέον, Νταμιάο, ο οποίος υπήρξε διεθνής με την εθνική Βραζιλίας στο παρελθόν, ενώ διετέλεσε και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας κάτω των 23 το 2012, με την οποία αναδείχτηκε, μάλιστα και πρώτος σκόρερ, πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 5 ματς! Οι λάτρεις του Football Manager, δε, θα τον θυμούνται σίγουρα, καθώς ήταν για χρόνια, ίσως το μεγαλύτερο -και πιο ακριβό- ταλέντο στη θέση του, στο γνωστό παιχνίδι…

Φέτος, ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Ρεάλ Μπέτις, δεν κατάφερε, όμως, να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας της Σεβίλλης, με μόλις τρεις συμμετοχές… Με την Ιντερνασιονάλ, θυμίζουμε, πέτυχε 86 γκολ σε τρία χρόνια και «έφτιαξε» το όνομά του, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σάντος, όπου είχε 11 γκολ, και στην Κρουζέιρο, με 18 γκολ σε 38 συμμετοχές. Εξυπακούεται πως το κασέ του είναι πολύ υψηλό, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του, στον ΑΠΟΕΛ, πάντως, φαίνεται πως το παλεύουν…

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*