Home / Μπάσκετ / Ο Τζόρτζεβιτς θέλει νέα νίκη επί της Κούμπαν με τη δύναμη του ΟΑΚΑ

Ο Τζόρτζεβιτς θέλει νέα νίκη επί της Κούμπαν με τη δύναμη του ΟΑΚΑ

Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (21:45) στο ΟΑΚΑ τη Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι «πράσινοι» θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους, προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Σε αυτό, άλλωστε, στάθηκαν οι Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς και Τζέιμς Γκιστ στις δηλώσεις τους ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

«Θα παίξουμε απέναντι σε έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, στην αρχή του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου», είπε αρχικά ο Τζόρτζεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και συνέχισε: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και έξυπνα στην επίθεση, ενώ θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για να διαβάσουμε το αντίπαλο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά σεβόμαστε επίσης τους εαυτούς μας και τους φιλάθλους που θα μας συμπαρασταθούν. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για μας στην έδρα μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Γκιστ, είπε: «Την Παρασκευή αρχίζει ο δεύτερος γύρος της Α’ φάσης. Μετά από πέντε αγωνιστικές έχουμε μόλις δύο νίκες. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση μας στη φάση των ’16’, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Κούμπαν. Θα είμαστε έτοιμοι είμαι σίγουρος».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*