Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Ολυμπιακός και η UNICEF βράβευσαν τα παιδιά

Ο Ολυμπιακός και η UNICEF βράβευσαν τα παιδιά

Αθήνα
To «παρών» στα βραβεία UNICEF 2015 έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», ένα 24ωρο πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού, βρέθηκαν στη Στοά του Βιβλίου, όπου εκεί απονεμήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, τα βραβεία της UNICEF.

Για λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, η Υπεύθυνη Συνεργασίας με την UNICEF, Βερούσκα Γεωργαντή, ο Υπεύθυνος για την Εμπορική Διεύθυνση, την Εταιρική Επικοινωνία και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, καθώς και ο Αλμπέρτο Μποτία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σ’ αυτή την εκδήλωση της UNICEF. Εκπροσωπώ και τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό. Η ομάδα υποστηρίζει την “100% Campaign” της UNICEF που είναι τεράστια. Δίνει βοήθεια σε πολλά παιδιά στον κόσμο. Είμαστε όλοι ενωμένοι σ’ αυτόν τον αγώνα. Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την UNICEF και μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί αυτό το σπουδαίο έργο και στο μέλλον» ήταν τα λόγια του Αλμπέρτο Μποτία στο Olympiacos TV.

«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για μας να είμαστε και φέτος στα βραβεία της UNICEF και να βραβεύσουμε όλοι μαζί μικρούς μαθητές. Μαθητές, οι οποίοι με τις όμορφες ζωγραφιές τους, τα τραγούδια τους, τα ποιήματά τους, τις εκθέσεις τους συμβάλλουν κι αυτοί με τον τρόπο τους για την προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός και η UNICEF έχουν δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη και στενή σχέση. Από το 2013 που ο Ολυμπιακός έγινε ο μεγαλύτερος δωρητής στην παγκόσμια καμπάνια εμβολιασμών της UNICEF, την “100% Campaign”, καταφέραμε να εμβολιάσουμε πάνω από 1 εκατ. μωρά.

»Πρόκειται για μωρά που είχαν την ανάγκη μας σε όλα τα μέρη του κόσμου. Παράλληλα, εκπαιδεύσαμε εργαζόμενους στο χώρο της υγείας σε πολλές διαφορετικές χώρες. Πρόσφατα ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την UNICEF με στόχο να εμβολιάσουμε άλλα 2 εκατ. παιδιά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Με άλλα λόγια παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση, την δέσμευση αν θέλετε, του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να βοηθάμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη συνεισφορά μας. Είμαστε ιδιαίτερη περήφανοι που στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε στο πλευρό μας την UNICEF» δήλωσε μεταξύ άλλων η κα. Βερούσκα Γεωργαντή.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*